Hakket oksekød med gulerødder og spidskål
Denne ret er super lækker og anderledes 👌
Hakket oksekød med gulerod og spidskål.
passer til 2-3 personer.
5 alm. Str gulerødder
400 g. spidskål
Revet muskatnød
500 g. Hakket oksekød
1 løg
4 fed hvidløg
½ teskefuld knust chili
1 tsk. stødt spidskommen
2 tsk. paprika
2 tsk. tørret oregano
En håndfuld frisk persille
2 dl. hønsebouillon
Salt og peber
Tilbehør: Brød eller ris.
Sådan laves det:
Gulerødder rives, og spidskål snittes fint.
Varm lidt olie på en pande, og svits gulerødder og spidskål i ca. 3 min. (Gør det evt. over flere omgange)
Kom det i et ildfast fad og riv muskatnød udover.
Kom olie på panden og brun oksekødet.
Hak løg og hvidløg og lad det stege med.
Kom chili, spidskommen, paprika og oregano ved, og steg det hele i et par minutter.
Hæld det i fadet og tilsæt persille, salt og peber.
Vend det hele rundt og tilsæt bouillon.
Stil fadet i ovnen og rør nogle gange undervejs, så det ikke bliver for mørkt.
Retten skal stå i ovnen i 40 min. 200 grader på varmluft.
Retten kan serveres med ris eller brød. – Velbekomme 🙂
Ingen kommentarer endnu