Kylling i fad med pikantost og bacon
Den første opskrift på min side, skal være en af mine nye favoritter. kylling i fad med pikantost og bacon! MUMS siger jeg bare! 👌Har du aldrig prøvet denne ret før, så kom i sving 😄 En af mine livretter har altid været kylling fyldt med pikantost og bacon svøbt omkring. MEN denne ret slår den så langt af banen!
Mums mums mums glæder mig til den SNART skal laves igen. 😍
2-3 personer.
2 stk. kyllingebrystfileter (uden skind)
1 pakke bacon i tern
Grøntsager efter eget valg (Jeg brugte champignon og løg)
1 dåse tomatpure
1 spsk. paprika
2 spsk. Ketchup
1 pakke (200g) pikantost (Her kan med fordel vælges den fedtfattige)
2½ dl mælk
Salt og peber
Sådan laves det:
Varm olie på en pande, og del kyllingen op i to.
Steg dem til de er næsten gennemstegt, og krydr med salt og peber.
Læg kyllingen i et fad, og steg baconen på panden.
Læg baconen i fadet, og steg herefter de selvvalgte grøntsager i baconfedtet.
Rør tomatpure, paprika og ketchup ud i grøntsagerne på panden.
Tilsæt pikantost og mælk. Rør til det er smeltet.
Smag til med salt og peber, og fordel det i fadet.
Stil fadet i ovnen i 20 min ved 200g alm. Ovn.
Server med ris til. – Velbekomme 🙂
Nem og rigtig god opskrift. Smager dejlig!