Kylling i fad med pikantost og bacon

Kylling i fad med pikantost og bacon

Den første opskrift på min side, skal være en af mine nye favoritter. kylling i fad med pikantost og bacon! MUMS siger jeg bare! 👌Har du aldrig prøvet denne ret før, så kom i sving 😄 En af mine livretter har altid været kylling fyldt med pikantost og bacon svøbt omkring. MEN denne ret slår den så langt af banen!

Mums mums mums glæder mig til den SNART skal laves igen. 😍Kylling i fad med pikantost og bacon

2-3 personer.

2 stk. kyllingebrystfileter (uden skind)

1 pakke bacon i tern

Grøntsager efter eget valg (Jeg brugte champignon og løg)

1 dåse tomatpure

1 spsk. paprika

2 spsk. Ketchup

1 pakke (200g) pikantost (Her kan med fordel vælges den fedtfattige)

2½ dl mælk

Salt og peber

 

Sådan laves det:

Varm olie på en pande, og del kyllingen op i to.

Steg dem til de er næsten gennemstegt, og krydr med salt og peber.

Læg kyllingen i et fad, og steg baconen på panden.

Læg baconen i fadet, og steg herefter de selvvalgte grøntsager i baconfedtet.

Rør tomatpure, paprika og ketchup ud i grøntsagerne på panden.

Tilsæt pikantost og mælk. Rør til det er smeltet.

Smag til med salt og peber, og fordel det i fadet.

Stil fadet i ovnen i 20 min ved 200g alm. Ovn.

Server med ris til. – Velbekomme 🙂

11 kommentarer

  • Elsebeth

    Nem og rigtig god opskrift. Smager dejlig!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Elsebeth

    Den opskrift må jeg prøve.
    Kan den laves dagen før, og varmes i ovnen?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Små glæder i hverdagen

      ja bunden er jeg sikker på du kan lave dagen før, også varme og fylde dagen efter 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sandra

    Hejsa. Du skriver en dåse tomat purre. De fås i 2 størrelser, så er det en stor eller lille dåse. De store er på 140 g

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Små glæder i hverdagen

      Jeg har brugt den store dåse på 140 g. Tak fordi du gjorde mig opmærksom på det 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Cecilie

    HOLD NU KÆFT! jeg har lige lavet den til aftensmad fordi jeg har det på samme måde som dig med pikant ost! Og nøj undskyld mit sprog den smager jo himmelsk! Jeg sad seriøst og savlede med maden i munden! 😍Og så er den super nem at lave!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Steffani

    Det ser lækkert ud det skal prøves i aften

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Heidi

    Hvilken pinantost har du brugt? 😊

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helle

    Nej hvor smager det mega godt 😊 Så opskriften idag og lavede her til aften

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • smaaglaederihverdagen

      Det er nemlig super godt! Er lidt sur over jeg ikke har prøvet det før 😅

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kylling i fad med pikantost og bacon