Kødboller fyldt med mozzarella
Denne ret er en klassiker! også med et nyt pift til alle oste elskere.
Vi får den altid med flutes og pasta til, fordi jeg helst vil have pasta med kødboller, og min kæreste elsker de amerikanske subway sandwich. Og hvis man har ekstra tid en dag kan man jo altid lave en pastasovs fra bunden, men denne super nemme løsning er også perfekt.
Kødboller fyldt med mozzarella
Passer til 10 kødboller.
Kødboller:
500g. Hakket oksekød
3 Fed hvidløg (skåret i små stykker)
2 Æg
1 dl. Rasp
En håndfuld frisk persille
En klump Mozzarella (skåret i små stykker)
Hvedemel
Salt og Peber
Pastasovs:
2 Glas pastasovs
Salt og peber
Tilbehør:
Pasta eller flutes.
Sådan laves det:
Bland kød, hvidløg, æg, rasp, persille, salt og peber sammen i en skål.
Lav små kugler af farsen, og læg et stykke mozzarella i midten.
Rul i mel og steg på panden, til de er næsten gennemstegt (osten må ikke løbe ud endnu).
Sæt i ovnen til du har gjort sovsen klar.
Hæld pastasovsen i en gryde og tilsæt salt og peber. Kog op.
Læg kødbollerne i sovsen og varm i 5 min.
Server med Pasta eller flutes. – Velbekomme. 🙂
‘
Ingen kommentarer endnu