Risotto med champignon og kylling

Jeg havde egentlig aldrig smagt risotto, før jeg for nyligt prøvede og lave det. Wauw… siger jeg bare! Som den mega oste OG ris elsker jeg er, er denne ret lige mig! Uden tvivl en fantastisk smagsoplevelse, og især persillen giver det en rigtig dejlig frisk smag😍 Man kan skifte kødet ud med hvad man vil, men jeg elsker jo bare kylling så det bruger jeg i alt 😅 Må nok hellere lægge en opskrift op uden kylling i 👌🏼
Risotto ❤️👇🏼
Passer til 3 Pers.
70g. Margarine
2 Løg (Hakkede)
4 dl. Risottoris
8 dl. Hønsebouillon
150g. Revet ost
450g. Kyllingefilet
500g. Champignon
2 Håndfulde frisk persille (Hakket)
Salt og peber
Tilbehør: Flutes
Sådan laves det:
Smelt 50g. Smør i en stor gryde, tilsæt løg og steg til de er gyldne.
Tilsæt risottorisene, og steg videre i 1 min.
Tilsæt bouillonen og kog ved svag varme i 15 min, eller til risene er møre.
Imens steges champignon og kylling i det resterende smør. (Brød sættes også over her)
Vend champignon, kylling, ost, persille, salt og peber med risene.
server straks.
– Velbekomme 🙂
Super lækker opskrift Maria! 🙂👍👍