Risotto med champignon og kylling

Big Mac roulade

Lavede idag sådan en fætter her til frokost 👌🏼 Den storhitter jo på nettet lige nu i mange forskellige udgaver, men dette er min yndling 😍 Som mange siger så synes jeg heller ikke som sådan den smager af en Bigmac, så jeg forstår ikke navnet, men jeg fik en mærkelig fornemmelse af Mac donalds og det føles endnu bedre end at sidde derude 😂 Og sundere 👍🏼

I dens konsistens minder bunden lidt om en æggekage. Men den er skide god, og det hele passer bare sammen! Jeg vil helt klart anbefale jer at afprøve den 😍👇🏼

Big Mac roulade

Bigmac

Passer til 3-4 personer.

500g. Græsk yoghurt (eller skyr)

6 Æg

200g. Revet ost (mozeralla)

500g. Hakket oksekød

Salat, tomat, agurk og løg

En pakke bacon

Dressing efter eget valg (jeg bruger thousand Island)

salt og peber

 

Sådan laves den:

Pisk yoghurt, æg og revet ost sammen, og hæld ud på en bageplade.

Bag i ovnen ved 180 grader varmluft i 30 min.

Skær salat og grønsager.

Steg oksekød og bacon.

Når bunden er færdig lægges fyld på, jeg har denne rækkefølge: Dressing, oksekød, salat, agurk, tomat, løg og bacon.

Server med det samme. – Velbekomme 🙂

Bigmac

Bigmac

Bigmac

Bigmac

 

 

8 kommentarer

  • Lise Kyneb

    Har lige fået den til aften i dag og den er jo virkelig syndig. Heldigvis på den sunde måde. Ikke sidste gang vi laver den. 👍😁

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hr Nielsen

    Nu har jeg rendt rundt i div supermarkeder og etniske butikker og spurgt efter slat. Det kender de ikke, så hvor har du købt det?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Små glæder i hverdagen

      Haha hvor sjovt 😂🙈 Tak fordi du gjorde mig opmærksom på det, der skulle selvfølgelig stå salt 👍🏼

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marianne

    Jeg lavede rouladen forleden, havde dog ikke held med at få den rullet, skal den ikke rulles med samme mens den er varm?
    Vi endte med at folde den og den smager helt fantastisk også kold næste dag – men folde det kunne vi ikke

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marianne

    jeg lavede rouladen forleden, kunne dog ikke få den rullet, skal den ikke rulles når den er varm, vi måtte bare folde den over – men den smager fantastisk – også kold næste dag-:)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Madelsker

    Så det skal slat og peber i?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Margit

    Ser lækkert ud. Skal absolut prøves

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Eva Pedersen

    Det er til at forstå og du gør det godt Meget flotte billeder Rigtig flot 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Risotto med champignon og kylling