Frikadeller med kartoffelsalat

Hvem er Maria?

Ja der er jo ikke meget andet på bloggen andet opskrifter, men det synes jeg også siger lidt om mig, da mad bare fylder en helt del ✌🏼❤️

Mit navn er Maria Kirkeby, jeg er 22 år og bor sammen med min kæreste og vores lille hund 🐶💑
Jeg har lært med tiden at sætte pris på livet, og stræber på at se det positive i livet og i andre mennesker.
Jeg elsker at lave mad og bage alle mulige lækre kager, hvilket jeg bestemt ikke får klager for 👌🏼 (hvem elsker ikke mad og kager😂)

img_1159

Desuden har jeg fået en stor kærlighed for grønne planter! Jeg har før i tiden som mange andre aldrig kunne holde liv i dem, og det er nok der interessen daler lidt. Men så fandt jeg endelig nogle sukkulenter som ikke ville dø, og min begejstring var stor! Siden da har flere og flere planter flyttet ind hos mig, og jeg elsker at gå og hygge omkring dem, også er det jo bare super pænt! 😍

img_1160img_1161

Mit uddannelses forløb har været noget turbulent, jeg har startet op på nogle forskellige ting, og faktisk kommet rimeligt langt, men grundet min depression blev fraværet for højt og jeg har måtte stoppe. Det samme skete denne gang, hvor jeg startede på SOSU. Jeg læste grundforløb til social og sundhedsassistent, men en måned før jeg var færdig måtte jeg desværre blive sygemeldt igen. Det skete i Maj måned og jeg har siden da lært rigtig meget om mig selv og udviklet mig meget.
Heldigvis har jeg fået lov til at tage det jeg mangler, og jeg skal starte her slut oktober. Det er jeg rigtig glad for og motivationen er rigtig stor, fordi det jo som sagt ikke er meget jeg mangler.

Jeg kan mærke at SSA vejen er noget der virkelig tiltaler mig! Jeg er en person der virkelig udviser meget omsorg og omtanke, jeg påtager mig tit andres følelser (det kan man diskutere hvor klogt det er) og jeg går meget op i hvordan andre har det! Jeg har det ikke selv godt hvis dem omkring mig ikke har det godt ❤️

img_1165

Jeg elsker min kæreste utroligt højt, han er det mest omsorgsfulde menneske jeg nogensinde har mødt, og det er lige det jeg har brug for ❤️ vi har vores lille hund Fie sammen på 4 år. Hende ville jeg ikke kunne leve uden, og jeg behandler hende virkelig som en lille baby 😍🐶

img_1163

img_1162

Det var lidt om mig, jeg håber i fandt det interessant og at i føler i kender mig lidt bedre🌸

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Frikadeller med kartoffelsalat