Hvem er Maria?

Nedtælling til skolestart…

Jeg kan ikke holde tanken ud, at jeg allerede skal starte på mandag. Det hele kommer meget tæt på, og jeg nogle vilde ambivalente følelser. Jeg glæder mig sindssygt til det er overstået, og jeg kan skrive endnu en uddannelse på mit sølle CV. Samtidig frygter jeg det meget fordi angsten bider fat i mig, for tænk nu hvis jeg ikke klarer det, igen…

img_1166

Der er under en uge til, og jeg ville ønske jeg kunne nyde tiden, og slappe af. Men min krop og følelser kører på højtryk, og det hele er lidt svært og forholde sig til.

Jeg skal kun gå i skole i lidt under 2 måneder, men det er 2 måneder i en klasse hvor de alle kender hinanden, og jeg kommer og skal passe ind. Det har jeg bestemt ikke gode erfaringer med.

Jeg har mange gange startet i en ny klasse, på lige plan med alle de andre som starter samme tid. Jeg har haft den fede følelse af, at kunne starte forfra med folk der ikke kender mig, og kunne give dem et godt indtryk af hvem jeg er, men jeg føler altid at jeg skubber dem alle væk, ved at prøve for meget. Jeg ved godt jeg er som jer er, måske lidt en mærkelig snegl, og hvis andre er det, synes jeg bare det er mega fedt, men det synes jeg åbenbart ikke om mig selv.

Jeg har det her kæmpe behov for at, alle skal kunne lide mig, okay det er måske at sigte lidt langt, men jeg vil i hvert fald ikke have at nogen skulle synes noget dårligt om mig. Jeg har et vildt lavt selvværd, derfor betyder det bare meget for mig hvad andre synes om mig, eller tænker om mig.

Efter mine mange nederlag i forhold til uddannelse, synes jeg at jeg har fået noget erfaring i forhold til hvad jeg skal gøre, for at de andre ikke tænker noget dårligt om mig, og det sidder meget i mit hoved, at det kun er 2 måneder jeg skal være sammen med dem, og at jeg sikkert aldrig kommer til og høre fra dem nogensinde igen.
(Det kunne selvfølgelig også være jeg finder verdens bedste ven, men det skyder jeg nu en hvid pil efter.)

img_1092

Puha kun 2 måneder. Når jeg tænker realistisk, (og i sidder sikkert også derude og tænker come on, 2 måneder tag dig sammen) kan jeg jo godt se at det er ingen tid, men førhen har bare en uge tit været meget uoverskueligt for mig.

Jeg prøver og fokusere på de 100 ting der er positive ved det, men mit hoved kan kun fokusere på den ene negative ting, at det kan gå galt.

Jeg glæder mig lidt til på mandag, fordi det sikkert ikke er så slemt som jeg frygter, men Gud hvor ville jeg i virkeligheden ønske at der var 100 år til.
I får en Update på mandag (hvis jeg da ikke sover hele dagen af udmattelse😂)

Tak fordi i ville læse med ❤️

2 kommentarer

 • Det skal nok gå. Har selv været en kæmpe pleaser, men endte efter en del samtaler at kunne coope med tingene. Stort kram til dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Små glæder i hverdagen

   Tusinde tak søde! Har endelig fundet en terapeut, hvor jeg føler jeg får noget ud af det 😍 Det går heldigvis den rigtige vej

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvem er Maria?