Kartoffelroulade med flødeost og kylling

Kødboller fyldt med mozzarella

Denne ret er en klassiker! også med et nyt pift til alle oste elskere.

Vi får den altid med flutes og pasta til, fordi jeg helst vil have pasta med kødboller, og min kæreste elsker de amerikanske subway sandwich. Og hvis man har ekstra tid en dag kan man jo altid lave en pastasovs fra bunden, men denne super nemme løsning er også perfekt.

 

koedboller-fyldt-med-mozzarella-med-pasta

koedboller-fyldt-med-mozzarella-med-flutes

 

Kødboller fyldt med mozzarella

Passer til 10 kødboller.

 

Kødboller:

500g. Hakket oksekød

3 Fed hvidløg (skåret i små stykker)

2 Æg

1 dl. Rasp

En håndfuld frisk persille

En klump Mozzarella (skåret i små stykker)

Hvedemel

Salt og Peber

Pastasovs:

2 Glas pastasovs

Salt og peber

Tilbehør:

Pasta eller flutes.

 

Sådan laves det:

Bland kød, hvidløg, æg, rasp, persille, salt og peber sammen i en skål.

Lav små kugler af farsen, og læg et stykke mozzarella i midten.

Rul i mel og steg på panden, til de er næsten gennemstegt (osten må ikke løbe ud endnu).

Sæt i ovnen til du har gjort sovsen klar.

Hæld pastasovsen i en gryde og tilsæt salt og peber. Kog op.

Læg kødbollerne i sovsen og varm i 5 min.

Server med Pasta eller flutes. – Velbekomme. 🙂

koedboller-fyldt-med-mozzarella

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kartoffelroulade med flødeost og kylling