Kødboller fyldt med mozzarella

Pølsehorn

pølsehorn er en klassiker, og de slår aldrig fejl i en god madpakke. For at variere fylder jeg tit skinke og ost i, istedet for pølser, mums! 👌🏼

Pølsehorn

Passer til 24 pølsehorn.

2 æg

4 spsk. Sukker

2,5 dl. Lunkent vand

1 pakke gær(50g)

0,5 tsk. Salt

1 dl. Olie

600g. Mel

1 æg til pensling

 

Sådan laves de:

 

Æg og sukker piskes til en meget luftig masse.

I en anden skål opløses gæren i det lune vand, tilsæt olie og salt og rør rundt.

Bland æggemassen med gærmassen, rør forsigtig.

Tilsæt halvdelen af melet og rør de værste klumper ud.

Tilsæt resten af melet, og ælt godt igennem. Ælt i 10 min. (Hvis den er meget klistret i starten, så kan du tilsætte lidt mel, men pas på med at tilsætte for meget.)

Dejen stilles til hævning et lunt sted i 45 min.

Ælt dejen igen, og del i to.

Rul den ene halvdel flad som en pizza, læg pølser på, skær ud, og rul sammen. (Se billeder nedenfor)

Læg pølsehornene på en bageplade og lad dem hæve i 25 min.

Pensl med æg og bag i ovnen i 12 min ved 200 grader alm ovn. (Til de er gyldne)

– Velbekomme 🙂 

Tips: skift pølserne ud med skinke og ost 😍 Dejen kan også bruges på de lækreste fødselsdagsboller.

 

Pølsehorn

Pølsehorn

Pølsehorn

Pølsehorn

Pølsehorn

 

 

1 kommentar

  • Birthe

    Dejlig opskrift men jeg deler dejen i tre.😀Det er nemmest

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kødboller fyldt med mozzarella